jongeren in auto

Een autoverzekering voor jonge bestuurders duur? Niet bij ons.

Een autoverzekering voor jongeren hoeft niet extreem duur te zijn, dus waarom zou je het risico nemen om de verzekering van je zoon of dochter op naam van één van de ouders te zetten?

We zetten alle voordelen even op een rijtje.

Ervaring wordt beloond

Elk jaar bewezen rijervaring verlaagt de bonus-malus met 2 graden.

Dit voordeel is voorbehouden aan bestuurders die jonger dan 30 zijn en geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar (of sinds het behalen van hun rijbewijs) en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar). De Bonus-Malus is bij de start in het beste geval 0. 

Offerte Auto

Combineer je autoverzekering met een woonverzekering en geniet extra korting

3 maanden korting het eerste jaar op je autoverzekering Bugerlijke Aansprakelijkheid**

30 % korting op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

Tot 30% korting op de Omnium verzekering**

** 3 maanden gratis + 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie BA van een nieuwe autoverzekering Mobility voor jongeren van minder dan 36 jaar evenals 30% korting op een verzekering BA en 10% (18-22 jaar), 20% (23-25 jaar) of 30% (26-35 jaar) korting op een Omnium. Aanbod voorbehouden aan bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar, die minstens 3 jaar hun rijbewijs hebben en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar), geen boetes of veroordelingen gehad hebben en een woningverzekering hebben bij DVV. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door DVV verzekeringen. 

Offerte Auto

Bonus Booster

Ongeacht je leeftijd, je geniet van een bonus-malus 0 als:

  • je al 5 jaar een autoverzekering hebt bij DVV
  • je die 5 jaar geen ongeval hebt gehad
  • je bonus-malus nog hoger is dan 0

 

Wil je meer weten over deze voordelen? Neem contact op of vraag hier online een offerte.

Offerte Auto

 

Goed om te weten

  • Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. je DVV-consulent of kijk op:
  • De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht, heeft een duurtijd van 1 jaar en is stilzwijgend verlengbaar.
  • De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.