Wij zijn trots ons partnership aan te kondigen met Go Forest.

Go Forest is een partnerorganisatie van CO2logic en wil individuen en bedrijven inspireren en motiveren om toekomstgericht te handelen.

Hoe?

Door het planten van bomen in de regio’s waar ze het hardst nodig zijn en waar ze de grootste impact hebben. Go Forest doet zowel projecten rond herbebossing (Reforestation) als rond boslandbouw (Agroforestry). Zo wil Go Forest ontboste gebieden herbebossen, maar ook de juiste boomsoorten planten die lokale bevolkingen ondersteunen in hun levensonderhoud en extra jobs kunnen creëren.

Go Forest plant niet alleen bomen, maar steunt ook projecten die bomenkap voorkomen en werkt mee aan de verdere uitrol van regeneratieve landbouw in België en Frankrijk.

De projecten van Go Forest situeren zich in Peru (Amazone), Congo, Benin, Zambia, Armenië, België en Frankrijk.

Waarom

Als meer dan 60 jaar jong bedrijf dragen wij duurzaamheid hoog in ons vaandel.  Niet alleen streven wij naar duurzame relaties met onze cliënten, wij willen ook duurzaam omgaan met onze omgeving. Als verzekeraars worden wij  ook regelmatig geconfronteerd met de impact van klimaatverandering en beter zorg dragen voor "onze" planeet is iets wat ons allemaal aanbelangt.

Als eerste stap in ons partnership met Go Forest planten wij een boom voor ieder nieuw kinderspaarplan met een maandelijkse inlage van € 25.

Via Go Forest bezorgen wij jou na de opstart nog een certifcaat met daarop de gegevens van "jouw" boom, misschien een leuk geschenk voor een communie- of lentefeest.

Meer informatie? Contacteer ons.

Naam*
Voornaam*
E-mail*
Privacy*

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden

Telefoonnummer
Ik wil meer weten over:*
Kies uw kantoor*
Berchem
Merksem
Mortsel
Verstuur