Beste cliënt,

Het coronavirus (Covid-19) verplicht onze samenleving om steeds extremere maatregelen te treffen.  Niet alleen om onszelf maar vooral ook om de zwakkeren te beschermen.

Zonet werd besloten tot een quasi  "lockdown".  Daarom hebben wij besloten onze kantoren te sluiten en onze medewerkers maximaal te laten telewerken. 

Al onze medewerkers beschikken over de digitale middelen om jou ook van thuis uit de vertrouwde service te bieden, zij het dan zonder rechtstreeks contact.  Je kunt dus ook tijdens de lockdown nog steeds bij ons terecht voor advies, voor bijstand bij schade of om je verzekeringen te regelen.

Het gemakkelijkst gaat dat als u ons contacteert via e-mail  op dit adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in uw bericht ook steeds een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Wij blijven tijdens onze kantooruren ook telefonisch bereikbaar op de gekende nummers:

Merksem: 03/645.46.30
Berchem: 03/285.94.50
Mortsel: 03/844.66.74

Volg ons ondertussen ook op sociale media zodat wij jou op de hoogte kunnen blijven houden van verdere ontwikkelingen:

Onze gedachten gaan ondertussen uit naar onze helden van de gezondheidssector en naar iedereen die getroffen wordt door het Covid-19 virus.

Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Vriendelijke groeten,

Alexander, Mark, Nadia, Peter, Stefan, Syuzanna en Yedi

P.S.: jammer genoeg beschikken wij niet over het e-mailadres van al onze verzekerden. Helpt u mee onze boodschap te verspreiden door deze mail door te sturen of hem te delen?