Axioma Verzekeringen NV

Al meer dan 50 jaar actief in verzekeringen, hypotheken en financiële produkten, stellen wij de klant steeds centraal in al onze activiteiten.

Onze slogan "Mensen die denken aan morgen" vat onze bedrijfsfilosofie helemaal samen: wij streven naar langdurige relaties met onze cliënten, van mens tot mens. Dit uit zich in een gepersonaliseerde aanpak waarbij het verstrekken van correcte en tijdige informatie worden gecombineerd met een excellente dienstverlening . Wij wensen het patrimonium van onze cliënten optimaal te beschermen en dit tegen de beste voorwaarden (prijs/kwaliteit). Om op die manier onaangename verrassingen in de toekomst te vermijden.

Wij bieden u altijd een oplossing die bij u past, zelfs als het om een risico gaat dat DVV niet verzekert. In dat geval zoeken wij, via onze contacten op de verzekeringsmarkt, een geschikte oplossing die perfect aan uw behoeften voldoet.

Ook voor een aantal financiële producten en diensten zoals tak 21 en tak 23 spaar- en beleggingsverzekeringen en woonkredieten kunt u bij ons terecht.

U vindt op deze website een heleboel informatie, maar in een persoonlijk gesprek van een tiental minuutjes kunnen wij u misschien nog makkelijker die oplossing aanreiken die het beste bij uw behoeften aansluit. Aarzel dan ook niet ons te contacteren voor een afspraak.